• Family Perfect Day

    Family Perfect Day

    Találkozzunk június 9-én Miskolcon az Egyetemi Körcsarnokban!

    Részletek

Helyszínek

Ismerd meg a Family Perfect Day helyszíneit, programjait

Megnézem

Fellépők

Sztár vendégek és sztár edzők egy valóban tökéletes családi napon

Megnézem

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás és jegyárusító partnereknél is

Megnézem

DanceAréna

DanceAréna Nemzetközi Táncverseny 2018 Miskolc június 9.

Megnézem

Miss Perfect Hungry

A Family Perfect Day Fesztivál állomásainkon kiválasztott legszebb lányok kerülnek be a döntőbe, ahol megválasztásra kerül, hogy ki képviseli Magyarországot a Világversenyen.

Megnézem

Miss Little Perfect

.

Megnézem

Főoldal

 Miskolc- és Debrecen térsége Fitness-, Egészség-, Szépség és Divat  Fesztivál 

 FAMILY PERFECT DAY egy olyan különleges és nagyméretű közösség rendezvény, ahol a mozogni, táncolni és sportolni vágyó gyermekek, fiatalok, felnőttek nagy csoportja, egyszerre kapja meg a lehetőséget, hogy együtt a családok, generációk, közösen nem csak kellemesen, de hasznosan is, eltölthetnek egy felejthetetlen napot a Sport és az egészség jegyében.   

 

A Fesztivál célja:

Mozgásszegény életünkben elnyerte a létjogosultságát egy ilyen Fesztivál megrendezése. Szükség van rá, hogy példát mutassunk és folytassuk az elkezdett munkát és hagyományteremtő módon rávezessük ennek a Fesztiválnak a céljára a résztvevőket, a gyermekekkel, fiatalokkal megszeretessük a mozgást, felismerjék fontosságát, kedvező élettani hatásait, prevenciós jellegét.

A Fitness-, wellness-, szépség-, divat-, valamint az egészséges életmód kedvelőinek a mozgásfesztiválja, amelyet családok számára ajánlunk, minden korosztályt és nemet megszólítva, ahol egyetlen látogatással olyan információk birtokába jut a látogató, amelyek segítségével változtathatnak egészségükön.      

                                                  

                                                                              

FAMILY PERFECT DAY, olyan szabadidős sportrendezvény, melynek célja, hogy felkeltse az igényt a rendszeres testmozgás iránt, meghozza a sportoláshoz a kedvet, rámutasson az egészséges életmód fontosságára. Az eseményen a résztvevők ingyen sportolhatnak, számtalan sportágat és sporteszközt próbálhatnak ki szakemberek segítségével. A sportolási lehetőségek mellett kulturális programok teszik színessé a rendezvényt a családok számára.


Szépség Sziget: Előadások és bemutatók a színpad körül: SMINKOKTATÁS Hölgyeknek, egyéniséghez illő sminkkészítés fortélyainak elsajátítása, bőrápolási tanácsadás, javaslat, hogy mit használjunk, mi legyen a sminktáskánkban, bőrápolási tanácsok férfiaknak, kozmetikai tanácsok. Előadások, kozmetikai termékek kiállítása, próba és vásárlási lehetőség, fitness termékek és ruházati bemutató, kiállítás és vásárlási lehetőség, egészséges és bio ételek bemutatása és kóstolása.

Egész nap  táncos, zenés és egyéb kulturális programok töltik meg a teret, ahol a különbözőbb táncos és sportos műfajok képviselői mutatkoznak be minden korosztály számára kedvező műsorok. Egészségmegőrző előadások, egészségügyi szűrések, állapotfelmérések, egészséges ételek kóstolása.

Egész nap óriás csúszda, ugráló vár, kreatív játszóház, arcfestés, lufi osztás, meglepetés programok, TOMBOLA sorsolás, Étel udvar, fagylalt, csokoládé és sok-sok meglepés vár minden kicsit és nagyot!                                            

 Fortuna vizsga díjátadás

 

            

A Fesztivál küldetése: Az elhízás komoly, össztársadalmi probléma napjainkban Magyarországon is, aminek következménye a rossz közérzet, növekszik a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának valószínűsége, a mozgásszervi megbetegedések száma. Ez a helyzet hosszú évtizedek során alakult ki és okai több tényezőre vezethetők vissza. A társadalom túlnyomó része elkényelmesedett életmódot él, a sok TV nézés és az internet, a számítógépek használata, a munkahelyeken a munka, a bevásárlások és a közlekedés is egyre kevesebb testmozgással jár. A magyar lakosság egészségi állapota nemzetközi összehasonlításban nagyon kedvezőtlen állapotot mutat, mely sajnálatosan jelentősen elmarad attól a szinttől is, melyet az ország gazdasági és társadalmi fejlettsége lehetővé tenne. Emiatt több civil szervezettel és egészségmegőrző program elindítóival együtt, abban látjuk a megoldás kulcsát, hogy a testmozgás ismét minél több ember életének rendszeres részévé kell, hogy váljon. Ezt a küldetést közösen lehet megoldani, hosszú távú, stratégiailag tervezett és következetesen végrehajtott programokkal. A megoldásban a kormányzatnak, az önkormányzatoknak, a civil szervezeteknek, az iparnak és az egyéneknek, az egyes állampolgároknak is megvan a maga felelősségük, szerepük.

FAMILY PERFECT DAY Fesztivál szervezői hisznek a magyar társadalom és a magyar fiatalok jövőjében és úgy gondolják, hogy a rendszeres sportolás, a megfelelő táplálkozás, a helyes életmód kialakítása ennek az egyik alapja.A FAMILY PERFECT DAY Fesztivál szervezői hisznek a magyar társadalom és a magyar fiatalok jövőjében és úgy gondolják, hogy a rendszeres sportolás, a megfelelő táplálkozás, a helyes életmód kialakítása ennek az egyik alapja.


VISSZATEKINTŐ

                      „ A Family Perfect Day számunkra tényleg egy tökéletes napot jelent, amikor egy család minden tagja, gyerekek, szülők együtt hódolhatnak az egészséges életmód örömeinek, a szénhidrátcsökkentett táplálkozásnak és a sportnak, a jó hangulatról nem is beszélve!”

Rubint Réka és Schobert Norbi

DSC_1298 familypday-70

Videó: 
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11870662_521731314662875_7204251417569100188_n.jpg?oh=97f621a8c4ebb0fa9b4c70d705bded05&oe=56BE77A3  C:FortunaFitness Egészség Szépség Divat FesztiválKépekF.P.D. Sportcsarnok_MG_1451.jpg

Eszlári Zita főszervező, Konc Ferenc Szerencs polgármestere, Rubint Réka, Török Dezső a B-A-Z Megyei Közgyűlés elnöke

A Csokoládé Fesztivál keretein belül is megrendezésre került a Family Perfect Day Fesztivál, ahol Konc Ferenc Szerencs polgármestere köszöntötte a résztvevőket. Már kora reggel - többnyire kisgyerekes családokkal - zsúfolásig megtelt a csarnok. Az érkezőket Fitt Endi az óriás lajhár fogadta, majd a színpadon egymást váltották a különféle táncformációk.

A Family Perfect Day Fesztiválokon részt vett és köszönetet mondott a szervezőknek Török Dezső  Borsod-Abaúj-Zemplén megye elnöke a kiváló kezdeményezésről és lebonyolításért. A mai túlgépesített világunkban szükség van olyan rendezvényekre, családi napokra, amely középpontjában az egészség megőrzése, az egészséges életmód áll. Az a lelkesedés, ahogy a jelenlévők részt vesznek a különféle fitness gyakorlatokban példaértékű. Az egészséges életmód és táplálkozás, a rendszeres mozgás záloga a teljes életnek.

Dr. Nagy József a Bükk- Térségi LEADER elnöke elmondta a tavalyi nagy érdeklődésnek köszönhetően, idén is hagyományteremtő módon megrendezésre kerül a Fesztivál, melyet neves  sportolók országos, Európa-, Világ bajnok és Olimpikonok színesítenek.

Varga Tamás kétszeres Olimpiai Bajnok vízilabdázó, köszönetet mondott a meghívásért és a kiemelte a Fesztiválszervezők a sport iránti elkötelezettségét a sportágak bemutatásának kiemelkedő fontosságú szerepét.

 Csöbör Katalin országgyűlési képviselő kiemelte a Fesztivál egészségmegőrző, kulturális és prevenciós fontosságát a testvérvárosi kapcsolatok barátsággá fejlődését és hogy számos ilyen példamutató kezdeményezésnek kellene lennie városunkban, hogy minél több Miskolcra idelátogató vendéget fogadhassunk!

 Deák- Bárdos Mihály Európa- Bajnokbirkózó, Miskolc megyei jogú város képviselője a város vezetése nevében köszönetet mondott a szervezőknek, hogy egy ilyen nagyméretű Fesztiválkezdeményezés Miskolcon valósulhatott meg először az országban, Miskolciak szervezésében, mely most útjára indul más városokba is a sport-egészség és a Tökélet családi nap megvalósítása jegyében.

Eddig megrendezett Family Perfect Day fesztiváljaink:

2014. Június 7. Miskolc

2015. május 16. Miskolc  

2015. június 14. Tokaj

2015. augusztus 23. Szerencs Csokoládé Fesztivál

2016. június 4. Miskolc

2017. június 10. Miskolc

Miskolc 2017 Június 10.


Miskolc 2016.Június 4.


Szerencs 2015 Augusztus 23.

http://csokoladefesztival.com/


Family Perfect Day Tokaj 2015 Június 14. :

 

Tokaji Fesztiválunk Plakátja:

2015 Május 16 Miskolc Family Perfect Day:


2015 Május 16 Miskolc Family Perfect Day Schobert Norbert:

Miskolci Fesztiválunk Plakátja:

2014 Miskolc Family Perfect Day videó:Fellépők

K&K Professional lifestyle

K&K Professional lifestyle

„Felkészít a mindennapi életre. Funkcionálja a testet.”

tovább

Fortuna Tánc és Divatstúdió

Fortuna Tánc és Divatstúdió

A többszörös Országos- és Európa-Bajnok Miskolci Gyémánt Díjas 19 éves múlttal rendelkező FORTUNA TÁNC ÉS DIVATSTÚDIÓ mostanra igazi MOZGÁS KOMPLEXUMmá nőtte ki magát.

tovább

Czanik Balázs

Czanik Balázs

A Capoeira aerobik magyarországon egy általam kifejlesztett brazil küzdősportból a Capoeirából átvett táncos elemekkel bővitett speciális aerobik stílus.

tovább
További bejegyzések