• Family Perfect Day

    Family Perfect Day

    Találkozzunk június 17-én Debrecenben a Kerekerdő Élményparkban!

    Részletek

Aitutaki Masszázs-Sziget

 

Aitutaki Masszázs-Sziget

"A nyugalom kis szigete Miskolc belvárosának szívében"

Az ötlet, hogy szükség lenne Miskolcon egy masszázsszalonra, már 2001-ben megszületett. Persze addig is lehetett masszíroztatni fürdőkben, szépségszalonokban, egyéni masszőröknél, de nem volt egy olyan hely, ami csak a masszázsról szólt.

Szerettem volna egy kis kuckót, ahová betérve az emberek pihenésre, ellazulásra találnak. A mai rohanó világban mindenkinek szüksége van egy kis időre, ami csak róla szól, amikor minden másról megfeledkezve "csak" relaxál.

2007-ben végre minden összeállt a miskolci masszázs - szigethez.

Az Aitutaki Masszázs-Sziget csapata három okleveles masszőrből áll. Bár rengetegen dolgoznak a szakmában, mégis sok időbe telt, míg rájuk találtunk.

A kitartó "kutatómunka" meghozta gyümölcsét:

magasan képzett, lelkiismeretes munkatársak fogadják a hozzánk betérőket. A masszázskezeléseken túl, terapeutáink hasznos tanácsokkal is ellátják, melyek segítségével otthonában is több figyelmet tud fordítani testének egészségére. Akár kiegészítő tornagyakorlatok összeállításában is rendelkezésére állnak kollégáink. A masszőrök szakmai felkészültsége mellett nagy figyelmet fordítottunk a környezet kialakítására is, hogy vendégeink teste és lelke is megpihenjen a mi kis nyugalom-szigetünkön.

Szeretettel várja Önöket a miskolci Aitutaki Masszázs-Sziget csapata nevében:

Fogarasi-Varga Zsófia üzletvezető

Web:http://www.aitutaki.hu/

vissza