• Family Perfect Day

    Family Perfect Day

    Találkozzunk június 17-én Debrecenben a Kerekerdő Élményparkban!

    Részletek

Borostyán Med Hotel**** és Medical Center

 

Borostyán Med Hotel**** és Medical Center

Wellness hotel és Magánklinika Pihenés és gyógyulás kéz a kézben jár a Hotel Borostyánban!

Az Európai Unióban is egyedülálló szolgáltatásokkal és építészettel várjuk ínyenc vendégeinket Debrecen mellett, a város zajától távol, ám könnyen megközelíthető területen.

3in1: gyógyászat, szépészet és wellness

Pihentető és gyógyító luxus a hajdúság szívében


Hazánk egyik legújabb és legimpozánsabb kastély szállodája, a Borostyán Med-Hotel**** világszínvonalú magánegészségügyi centrumával, a Borostyán Medical Centerrel Debrecentől alig karnyújtásnyira, a gyógy- és termálvizekben gazdag hajdúság szívében várja
a pihenni, gyógyulni és szépülni vágyókat.

Az arisztokratikus hangulatot árasztó szálloda hatalmas ősfákkal, dísznövényekkel és 6000 nemesített rózsatőből álló színpompás és illatos rózsaligettel tarkított parkban terül el, s a 2016-os nyitása óta – főképp a hétvégeken – szinte folyamatosan teltházzal büszkélkedhet. A kastélyhotel páratlan természeti és építészeti adottsággal büszkélkedik. A több, mint 150 mázsa, 9 karátos kristálycsillárral ékesített, márvány és gránit burkolatokkal ellátott, elegánsan berendezett rendezvénytermei révén a szállodát az elmúlt években számos cég választotta rendezvénye helyszínéül, ahol a 250 fős Kristályterem és a 150 fős étterem mellett
két 80 férőhelyes panorámás különterem is tökéletes helyszínt kínál konferenciák, csapatépítő tréningek, családi és társas összejövetelek lebonyolításához. A szálloda üzemeltetőit büszkeséggel tölti el, hogy egyre több fiatal pár tartja e mesés környezetben esküvőjét. A szerelmesek a szálloda saját tavának szigetén, egy romantikus kápolnában - igény szerint akár éjszaka, fáklyafényben - mondhatják ki a boldogító igent. A Borostyán Med-Hotel**** nemcsak idehaza népszerű a házasulandók körében, hanem nemzetközi szinten is, többek
között Svédországból különgéppel érkező, valamint svájci, német és ukrán esküvőt is lebonyolítottak a hotel falai között.

A szálloda célközönségébe a kisgyermekes családok, romantikázni vágyó párok, gyógyulni
érkezők valamint unokáikkal együtt „wellneszező” nyugdíjasok tartoznak. A turisták közel
fele külföldi. A szálloda saját kútból nyert sós termálvize 11%-os ásványianyag tartalmú,
mely kiemelkedően magas, így hatalmas vonzerőt jelent a vendégek körében.

Kurriózum továbbá, hogy a 14 kül és beltéri medence teljes vízfelülete több mint duplája a szobák össz- alapterületének. A spa részlegen 4 gyerekmedence, szeánszoknak otthont adó 40 fős óriás szauna, 16 fős finn szauna, himalája sótéglás infraszauna, gőz-és aromakabin, relaxációs sókamra, valamint masszázs szalon és napozókert kényezteti a vendégeket.
A 47 szobás szálloda 16 közkedvelt mesefigurára épülő tematikus családi lakosztállyal, mesés nászutas és junior lakosztályokkal nyújt superior kényeztetést.
A családok részére egész napos szórakoztató programot kínál az itt működő élmény- és kalandpark, ahol téli-nyári sípálya, hófánk, óriáscsúszdák, 65 elemes erdei drótkötél-pálya, körhinta, kisvasút, gokart pálya, trambulin, lézerharc pálya valamint állatsimogató kínál
valamennyi korosztály számára izgalmas kikapcsolódást. Saját tavunkon vízibiciklizési és csónakázási lehetőség is biztosított.
Borostyán Medical Center valóságos szanatórium-paradicsom, hisz itt a pihenés és a gyógyulás kéz a kézben jár.

A szálloda Európai színvonalú magánklinikai részlege a 14 járóbeteg-szakrendelés (köztük belgyógyászat, gasztroenterológia, kardiológia, bőrgyógyászat, szemészet, fül-orr- gégészet, urológia, nőgyógyászat, reumatológia, sebészet, mell onkológia) mellett két csúcsminőségű műtővel és komplett diagnosztikai részleggel működik, ahol intim környezetben, sorbanállás, várakozás és beutaló nélkül történnek a vizsgálatok.

A klinika az ország legmodernebb műszerparkjával rendelkezik, német és amerikai csúcstechnológiás műszerek - röntgengépek, Dexa csontsűrűség-mérő, teljes spektrum hasi, nyaki ultrahangra és kardiológiára, mammográfia, FotoFinder digitális
anyajegyszűrő berendezés – segítik a gyors és hatékony betegellátást. A medical centerben egynapos és plasztikai sebészettel, legújabb orvos esztétikai és szépészeti Alma lézer technológiával (lézeres intim kezelések, inkontinencia kezelése, horkolás megszüntetése,
hajszálér és visszér kezelés, arcfiatalítás, bőrhibák, akné és hegek kezelése, pigmentfolt
eltüntetése, rejuvenáció, végleges szőrtelenítés, körömgomba eltávolítás stb.) várják a gyógyulni és fiatalodni vágyókat.
Az üzleti élet szereplői mellett bárki számára elérhető, komplex menedzserszűrő csomagokat is kínál a gyógyközpont, ahol egy látogatás alkalmával átfogó és teljes képet adnak az ideérkezők egészségi állapotáról.
A luxus kategóriájú, tágas medical szobák alkalmasak arra, hogy a páciens a vizsgálatokés a beavatkozások alatt akár családja körében gyógyuljon, pihenjen. A vendégeknek teljes ellátást: reggelit, ebédet, uzsonnát, vacsorát, és akár speciális étrendet kínál a szálloda.

Itt nem kórházi körülmények között lábadozik a beteg, hanem egy idilli négycsillagos szállodában,intim és luxus környezetben, korrekt és megfizethető árak mellett.


Nézzen körül nálunk! Borostyán Med-Hotel****- ahol a pihenés és az egészség kéz a kézben jár!


Tematikus családi lakosztály (115): https://my.matterport.com/show/?m=BHoDygqbQLo


Borostyán Med-Hotel****

Nyíradony-Tamásipuszta, Akácos út (Debrecentől 15 km-re)

E-mail: info@borostyanmedhotel.hu

Tel.: +36-20-5668888

www.borostyanmedhotel.hu

facebook: https://www.facebook.com/borostyanhotel

 

Borostyán Medical Center

E-mail: med@borostyanmedicalcenter.hu

Tel.: +36-20-3399861

www.borostyanmedicalcenter.hu

 

A Borostyán Medical Center honlap és facebook linkje:

">

vissza