• Family Perfect Day

    Family Perfect Day

    Találkozzunk június 17-én Debrecenben a Kerekerdő Élményparkban!

    Részletek

Lézerharc Miskolc & FPS Extreme Games

 

Lézerharc Miskolc & FPS Extreme Games

Ez az-az élmény amikor kiélesednek érzékeid, látásod és figyelmed kitisztul, hallásod megerősödik, az adrenalin szinted megugrik, társaiddal elkezditek használni a jelbeszédet és úgy mozogtok együtt az ellenséges játékosok felé mint egy igazi csapat. Mindezt félelem és veszély érzet nélkül élheted át!”

Csapatjáték, Összpontosítás, Stratégia, Ügyesség, Szórakozás, Sport!

Szeretnénk Önöket megismertetni Magyarország egyik legújabb, legnépszerűbb, legizgalmasabb szórakoztató szabadidős sport tevékenységünkkel, ami minden korosztály számára biztosítja a felejthetetlen kikapcsolódást.

Mi is a Lézerharc?

Nevezhetnénk modern számháborúnak, de hívhatnánk fájdalom mentes paintball csatának is, vagy mondhatnánk rá, hogy ez egy számítógépes játék élőben?! Valójában mindhárom vegyítése, egy veszélytelen csak fejpánt találatot érő lövöldözős, számítógépes játékokból felhasznált szabályrendszeren alapuló, fájdalom és sérülés veszély mentes szórakoztató szabadidős stratégiai játék, modern technikával felvértezve.

A lézerpuska infravörös fénnyel kommunikál a többi játékoson elhelyezett szenzorral. Bár lézerpuska a neve, de a puskák valójában infravörös fényt bocsátanak ki. Az infravörös fény teljesen veszélytelen, éppúgy mint a TV távirányítója. Az infravörös fény nem esik a látható fénytartományba, ezért a lövéssel egyidejűleg egy LED felvillanása imitálja a torkolattüzet. A puska hangszórójából rengeteg jelzés kapható: mint pl. a lövés, találat, találat visszaigazolás, tárcsere, üres tár, gránát stb. Lézerharc játék során a találatokról nem alakulhat ki vita, mivel találatkor a puskába beépített elektronika automatikusan és azonnal levesz egy "életet", amit hanghatás és az "áldozat" felvillanó szenzorai is jeleznek. Ha elfogytak az életek, a puska lemerül. Újraindítani csak egy speciális kulccsal lehet, amely a játékvezetőnél van. Így a játék jókedvű marad, győzni az a csapat fog, amelyik képes együtt, csapatban dolgozni, és ügyes stratégiát választ az ellenfél legyőzésére.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeinken.

info@lezerharc-miskolc.hu

http://www.lezerharc-miskolc.hu/

https://www.facebook.com/lezerharc

Ezúton szeretnénk megismertetni Magyarország legújabb és egyben legizgalmasabb szabadidős, szórakoztató sport tevékenységével, az Archery Sportplay-el, magyarul az Íjász Sport Játékkal.

A játék 2 csapat íjász csatájáról szól, amit felfújhatós fedezékek, újra aktiváló célpontok és a kíváló játékszabályok tesznek igazán izgalmassá. Továbbá a minőségi, speciálisan erre a tevékenységre gyártott, hagyományőrző, magyar íjak, speciális vesszők, illetve az arcvédő maszkok pedig a teljesen biztonságos játékot biztosítják. A játékhoz nélkülözhetetlen egy bíró, aki figyelemmel követi és koordinálja az eseményeket, ebben segít az FPS Extreme Games csapatának közel 5 éves játékvezetői tapasztalata, ami biztosítja, hogy mind a játékosok mind a nézők egy felejthetetlen és szórakoztató eseményen vegyenek részt.

vissza