FAMILY PERFECT DAY

Egy tökéletes családi nap

Norbi Update Miskolc

 

Norbi Update Miskolc

Ismerd meg mi az Update rendszer

Update ételeink hagyományos recepteken alapulnak, csak bizonyos összetevők változnak: a cukor helyett az Update cukrot (természetes édesítőt), a liszt helyett a speciális 6 gramm/100 gramm szénhidrát tartalmú Norbi Update 1 lisztkeveréket használjuk. Ügyelünk a csökkentett zsír-tartalomra, nem alkalmazunk mesterséges ízfokozó anyagokat, mint amilyen például a nátrium-glutamát. Termékeink nem tartalmaznak szintetikus színező anyagokat. Hentesáruink valódi húsból készülnek. Egyedül mi kínálunk szőlőcukrot nem tartalmazó széles hentesáru-választékot, glutamát, cukor és nitrti mentes terméket. A süteményeink tölteléke valódi gyümölcsből készül. Két klinikai vizsgálat is elismerte az update péksüteményt. Alapelv a minimum felére csökkentett szénhidrát és az igen alacsony /30 alatti/ glikémiás index. Jelenlegi labormérésünk alapján péksüteményeink -70%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaznak. A liszt szénhidrát tartalmát természetes rostokkal, növényi fehérjékkel csökkentjük. Fejlesztéseinket folyamatosan független labormérésekkel ellenőrizzük.

Általános jellemzők:

- megfelelő táplálkozás éhezés nélkül

- rendszeres testmozgás

- hatékony fogyás

- klinikailag bizonyított

- cukorbetegek számára is ajánlott

- folyamatos fejlesztés

Célcsoport:                

- Cukorbetegek

- Fogyni vágyók

- Egészségtudatos vásárlók

A világon elsőként bizonyította be gyakorlatban a Norbi Update, hogy a túlsúlyosak és cukorbetegek számára is létezik fogyást, jó közérzetet, és jobb életkilátásokat biztosító étrend, mozgásrendszer és életstratégia. Három egyszerű, mindenki számára érthető kód használatával:

update 1

0-24 óráig fogyasztható, minimum 50%-al csökkentett szénhidrát – lowcarb alacsony GI (kevesebb, mint 30) hozzáadott cukor nélkül klinikailag tesztelt

update 2

6-15 óráig fogyasztható,sportolás előtt kiváló

update 3

6-12 óráig fogyasztható,nem ajánlott fogyáshoz és cukorbetegeknek

Kövess minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/NorbiUpdateMiskolc

 

vissza