Ebéd egy hangulatos bisztróban vagy vacsora vacsora különleges fogásokkal: egyedi sörökkel,szép borokkal kísérve?
Élményekkel teli gasztronómiai kirándulásra várunk,nem is olyan messze Diósgyőrbe a kisvasút végállomásához.
Az épület 2011-es felújítása után olyan éttermet álmodtunk meg, amely a franciás bisztrók hangulatát idézi meg Miskolcon.
Azt gondoltuk, az épület jellegéből adódóan legyen bennünk egy kettőség ami a stílusunkat adja: így lett a műfajunk a Bistro és a Restaurant finom egyvelegéből Bistorant.
Ebbe a milliőbe olyan ételeket képzeltünk el,melyekben a magyer konyha klasszikusai jelennek meg- egy kicsit másképpen- lényegesen magasabb minőségben.
Ragaszkodunk a friss szezonális alapanyagokhoz, a helyi és a környékbeli termelők életbentartásához.
Az adott évszak zöldségeit, gyümölcseit, házi sajtokat használunk, a zöldfűszerek egy közeli kertből kerülnek ide, tiszai halász fogja a halat , mi sütjük a kenyeret.
Figyelembe vesszük az ünnepeket és amit a piac kínál,ennek megfelelően váltjuk gyakran a „ Séf ajánlatot”,mellyel kiegészítjük az a’la carte étlapot.
Jó minőségű alapanyagok, modern konyhatechnológia,nagyfokú kreativitás,folyamatos megújúlás- ez amit a Séf konyhája munkájában a legfontosabbnak tart: mindez csak lazán, spontán módon.
Szeretettel várunk, válogass kedvedre!