FAMILY PERFECT DAY

Egy tökéletes családi nap

Czégel Erika Gymstick

 

Czégel Erika Gymstick

A Gymstick egy különleges bot, végtelen lehetőségekkel.

A Gymstick egy különleges bot, végtelen lehetőségekkel.

Hat évvel ezelőtt indult el Finnországból, hogy bekerüljön a fitnesz termek eszköztárába. Mára már 34 országban használják.

A Gymstick megalkotói két nagyszerű fitnesz-eszközt kombináltak egybe: a fitnesz-szalagot és a botot. A bot könnyű, de merev, a két végéhez pedig gumikötelet rögzítettek, a kötelek végén kengyellel. Ez teszi lehetővé, hogy a lábunkra húzzuk a gumi végét, és miközben a botot kézben tartjuk, végtelen variációs lehetőséget ad az edzéshez.

Ez az eszköz tényleg mindenre jó. Erőedzésnél kiváltja a kézi súlyzókat, de annál jobb is: a bot rögzítve tartja az ellenállást (tehát a gumikötelet), és így a sérülés veszélye nélkül, meghatározott pályán mozoghatunk, miközben az izmok kifejtik a munkát. A kardió-edzésben is remekül használható, a tánc-aerobiktól a küzdősportok izzasztó-szálkásító aerob edzéséig bármiben a segítségünkre lehet.
Az ellenállás mértékét szabadon változtathatod, csak egy-egy tekerés, és máris mintha nagyobb súlyzóval dolgoznál.

Előnye, hogy könnyű maga a szerkezet, egyszerű használni, és nagyon sok mindent egyesít magában. Olyan módon fejt ki ellenállást az izmokra, hogy az izületeket nem károsítja, és minden edzést hatékonyabbá tesz.
Erősíti a törzsizmokat, növeli az állóképességet és az egyensúlyérzéket a Gymstick. Minden korosztálynak ajánlható ez a fitneszeszköz.

http://gymstickbarcika.hu/

vissza