FAMILY PERFECT DAY

Egy tökéletes családi nap

Miss Perfect Hungary

 

Miss Perfect Hungary Szépségverseny

2018

felnőtt hölgyek részére

Koronázd meg álmaid!

Jelentkezés a  fitinalifestyle@gmail.com e-mail címre egy rövid önéletrajzzal :egy portré, egy egész alakos kép és a méreteid megadásával valamint bemutatkozó levéllel  2018. június 12.-ig.

A jelentkezés az email elküldése és visszajelzés után válik érvényessé!

Célunk:

A Miss Perfect szépségverseny egy kulturális és társadalmi rendezvény, ami a Family Perfect Day Fesztivál keretein belül kerül megrendezésre. A résztvevő hölgyeknek lehetőség, hogy ismeretséget, népszerűséget, kapcsolatokat szerezzenek, személyiségfejlődésen menjenek keresztül.

Célunk egy olyan olyan lányt megválasztani a "legtökéletesebbnek" aki képes valóra váltani az álmait, aki nem csak szép, de intelligens, kommunikatív, ambiciózus, fitt, ezáltal megfelelően tudja képviselni a leendő cég partnereinket, akiknek akár az arcaként is szerepelhet egy éven keresztül.

A rendezvényen és az azt megelőző marketing kampányokban a Miss Perfect szépségkirálynő választást támogató cégeknek nagyfokú marketing és népszerűsítési lehetőséget kínálunk, mivel a szépségverseny egy több ezer fő látogatottságú fitnesz és egészség fesztivál keretein belül kerül megrendezésre, ahol hazánk ismert média személyiségei fognak fellépni, így garantált a megfelelő média visszhang.

Versenyről:

A Miss Perfect Hungary attól fog különbözni az egyéb szépségversenyektől, hogy mi nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az induló lányok ne csak külsőre legyenek szépek, hanem belsőre is olyan értékekkel rendelkezzenek, melyeket példa értékűnek tartunk és ezt megfelelőképen tudja kommunikálni is. Célunk megtalálni azokat a szépségeket, akik elhivatottak álmaikat megvalósítani, akik megjelenésükkel, gondolkodásmódjukkal és értékrendjükkel kiemelkednek.

Célunk, hogy ezt a szépségversenyt minden évben megrendezzük és nemzetközi szintre emeljük. A Világversenyre a legkiemelkedőbb és legtehetségesebb magyar lányt szeretnénk delegálni.

 

A Fesztivál  fénypontját koronázza meg a Miss Perfect Hungary országos szépségverseny castingja, amelyen kiválasztásra kerül a TOP 10 lány, akik automatikus bekerülnek a döntőbe. A 10 legszebb lány egy 3 napos felkészítő táborban vehet részt, ami 2018. Június 20-22. között fog zajlani a Borostyán Med Hotelben Nyíradonyban. Ez a 3 nap alatt rengeteg meglepetés várja a lányokat!. A legnagyobb cégek támogatásával reklámfotózásokon, reklámfilm forgatásokon vesznek részt, egyik este pedig divat show műsorral mutatkoznak be a Tabu bárban.

A döntő napja 2018. Június 22. a Borostyán Med Hotelben, ahol kiderül, ki képviselheti Magyarországot a világversenyen.  


Versenyszabályzat

Jelentkezéssel kapcsolatosan kritériumok:

Korhatár: 18-29 év közötti hölgyek
Magasság: 160-190 cm  

Fontos személyiségjegyek: természetesség, empátia, segítőkészség, megbízhatóság és felelősségteljesség.

Jelentkezés a  fitinalifestyle@gmail.com e-mail címre egy rövid önéletrajzzal :egy portré, egy egész alakos kép és a méreteid megadásával valamint bemutatkozó levéllel  2018. június 12.-ig.

A jelentkezés az email elküldése és visszajelzés után válik érvényessé!

Az előválogatóra fekete sort, fekete magassarkú és fehér szűk pólót kell hozni!

Információ: Tóth Valentina +36708858165

A Family Perfect Day Fesztivál állomásainkon kiválasztott legszebb lányok kerülnek be a döntőbe, ahol megválasztásra kerül, hogy ki képviseli Magyarországot a Világversenyen.

  Idén először mindkét Fesztivál állomáson előválogatót rendezünk Miskolcon és Debrecenben a Világszépe Miss Perfect versenyre való kijutásra!

A legszebbekre értékes nyeremények várnak a nyertes lány pedig 2019-ben Los Angelesben képviselheti hazánkat! A verseny összes költségeit a szervezők állják!

A Jövő Tehetségeiért Kulturális Szolgáltató Szociális Szövetkezet
Elnök:  Eszlári Zita                                                                    
Cím: 3532 Miskolc, Károly u. 25/b                                                         
Adószám: 26175218-2-05
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-80674698
Cégj. Sz.: 05-02-001478